3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

'Kesintisiz hizmet'e devam...

Yenimahalle Belediyesi, vatandaşların rahat ve huzurlu bir bayram geçirmeleri amacıyla çalışmalarını yoğun olarak sürdürüyor.

Bir genelge yayınlayarak ilgili birimleri uyaran Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, 'kesintisiz hizmet' anlayışı çerçevesinde bütün birimlerin çalışmalarına hız vermelerini istedi. Yenimahallelilerin huzurlu ve sorunsuz bir bayram geçirmeleri amacıyla belediye hizmetlerinin aralıksız süreceğini söyleyen Başkan Yaşar, "Belediyemiz tatillerde de çalışacaktır. Biz görevimizin başındayız" dedi.

Başkan Yaşar, bayram süresini fırsat bilerek bazı vatandaşların kaçak yapılaşmaya başvurabileceklerinin altını çizerek ilgili birimleri uyardı. Denetlemelerin hız kesmeden devam etmesi gerektiğini vurgulayan Yaşar, "Halkımızı rahatsız edecek hiçbir olaya göz yummayacağız. Denetimlerimiz, haksız kazanç sağlayanlara ve kaçak yapılara anında müdahale etmek için Ramazan Bayramı boyunca sürecektir" diye konuştu.

İlgili müdürlüklerin denetimlere ağırlık vermesiyle Ramazan Bayramı'nda vatandaşların bayram alışverişlerini huzur içinde yapmaları ve halkın sağlığını ilgilendiren tüm gıda üretimiyle satış işyerleri sıkı bir denetime alınacak. İşyerlerinin gerek sağlık gerekse diğer yönlerden sürekli kontrol altında tutulması gerektiğinin altını çizen Yaşar, "Halkın sağlığını tehdit eden durumları ortadan kaldırmak için tüm ekiplerimizi bayram boyunca seferber ediyoruz. Denetimler tüm alışveriş ve ticaret merkezlerinde de yoğunlaşacak. Halkın yoğun olduğu yerlerin temizliğine sabah erken saatlerde başlanacak. Vatandaşlarımız temiz ve güvenli bir ilçede bayramı yaşayacak" dedi.

Yenimahallelilerin daha düzenli, temiz ve huzurlu bir şekilde yaşamaları için tüm belediye ekipleri eksiksiz çalışacağını belirten Başkan Yaşar, halk için yapılan hizmetler ile vatandaşların yaşam şartlarını iyileştirmeyi amaçladıklarının altını çizdi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2009 Pazar 13:54:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?