3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Köksal Toptan'ın ÖSS mesajı

TBMM Başkanı Köksal Toptan, Öğrenci Seçme Sınavı'na (ÖSS) girecek gençlere başarı dileyerek, "Gençlerin ve ailelerin şunu bilmesini istiyorum. Bu sınav kesinlikle bir ölüm kalım meselesi değildir" dedi.

TBMM Başkanı Toptan, yarın yapılacak ÖSS dolayısıyla bir mesaj yayınladı. ÖSS'de bütün öğrencilere başarılar dileyen Toptan, meslek sahibi ve uzmanlaşmış gençlerin, kalkınma ve ilerleme çabalarında Türkiye'nin en büyük güç kaynağı olduğunu vurguladı.

Gençlerin bilgi çağının nitelikleriyle donanımlı, özgür düşünceli, sorgulayan, milli değerlerini özümsemiş ve evrensel değerlerin farkında bireyler olarak yetişmelerinin en büyük amaçları olduğunu kaydeden Toptan, ÖSS'ye girecek gençlerin en büyük destekçilerinin aileleri ve öğretmenleri olduğuna işaret etti. Toptan mesajında şunları kaydetti:  "Yarınımızı emanet edeceğimiz sevgili gençlerimizin büyük bir azim ve çabayla hazırlandıkları bu sınavda başarılı olacaklarına inancım tamdır. Aileler gençlerimizi motive edecek, cesaretini artıracak ve kaygılarını giderecek yönde davranmalıdırlar. Gençlerin ve ailelerin şunu bilmesini istiyorum. Bu sınav kesinlikle bir ölüm kalım meselesi değildir. Bu nedenle gençlerimize destek olunması gerekmektedir. Ailelerin bu desteği vereceğinden kuşkum yoktur. Gençlermizi yetiştiren, onlara emek ve destek veren
tüm öğretmenlerimiz ile ailelerine teşekkür ediyor, sınava girecek gençlerimize başarı diliyorum."

iha
Yayın Tarihi : 13 Haziran 2009 Cumartesi 11:14:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?