4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Kombi öldürüyordu

Başkent'te aynı aileden 3 kişi, kombiden sızan gazdan dolayı zehirlendi. Annesi ve ablasının olay yerine gelen ambulansa alındığını gören küçük kız, sinir krizi geçirdi.

Edinilen bilgiye göre Çankaya'da akşam saatlerinde meydana gelen olayda, Birlik Mahallesi, 3. Cadde, numara 5'te bulunan binanın 2. dairesinde oturan Zemzem Uysaler (44), İlknur Uysaler (25) ve Aysel Uysaler (18) kombiden sızan gazdan dolayı zehirlendi.

Sızan gazın evin bütün bölümlerini sarması ile birlikte annesi ve ablasının bayıldığını gören Uysaler ailesinin en küçük kızı, durumu sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk müdahaleyi burada yaparken, durumu kritik olan anne Zemzem Uysaler ve abla İlknur Uysaler'i sedye ile ambulansa götürdü.

Bu sırada anne ve ablasını olay yerine gelen ambulansa götürüldüğünü gören Aysel Uysaler, sinir kiriz geçirdi. Bir türlü sakinleştirilemeyen küçük kız, olay yerine gelen ikinci ambulansa alınarak hastaneye kaldırıldı. Ekipler doğal gazın vanasını kapatarak, evin içindeki gazın dışarı çıkmasını sağladı.

Gazi Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi altına alınan Uysaler ailesinin sağlık durumu iyi olduğu öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2007 Cumartesi 09:20:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?