4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Kombiden sızan gazdan zehirlendiler

Başkent'te kombiden sızan gazdan dolayı aynı aileden dört kişi zehirlenerek hastaneye kaldırıldı.Zehirlenen şahıslar sağlık ekipleri tarafından ambulansa alınırken, çevrede bulunan vatandaşlar ve zehirlenenlerin yakınları görüntü almaya çalışan basın mensuplarına saldırdı.

Edinilen bilgiye göre, Keçiören'de akşam saatlerinde meydana gelen olayda, N.O., duş almak için banyoya girdi. Bu sırada kombiden sızan gaz evin bütün bölümünü sararken, N.O., N.O., Ş.O. ve M.O. zehirlendi. ehirlendiklerini anlayan şahıslar durumu sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri zehirlenen şahısların ilk müdahaleleri olay yerinde yaptı.

O. ailesinin zehirlendiğini duyan yakınları olay yerine akın ederken, şahısların ambulansa taşınması sırasında yakınları ve çevredeki vatandaşlar görüntü almaya çalışan basın mensuplarına saldırdı. Bu esnada sinir krizi geçiren N.O. yakınları tarafından sakinleştirildi.

Zehirlenen şahıslar ambulanslarla Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, durumlarını iyi olduğu öğrenildi.

 

iha
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2007 Pazartesi 11:40:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?