5
Mayıs
2024
Pazar
ANKARA

Köy çocukları sinemayla tanıştı

KÖY ÇOCUKLARI SİNEMAYLA TANIŞTI

Çankaya Belediyesi, son yerel seçimlerde Bala'dan ayrılarak Çankaya'ya bağlanan Karahasanlı, Çavuşlu, Tohumlar, Akarlar, Yayla, Evciler ve Kömürcü ile Mühye, Karataş, Yakupabdal köylerinde öğrenim hayatlarına devam eden ilköğretim öğrencilerini sinemayla tanıştırdı.

Belediyenin Togan Özliyen Gündüz Bakımevi'nin sinema salonunda üç gün boyunca 'Yukarı Bak' ve 'Oyuncak Hikayesi 3' animasyon filmlerini izleyen çocuklar keyifli zaman geçirdiler. Başkan Yardımcıları Savaş Yorgancı ile Buğra Gökçe'nin de katıldığı etkinlikte çocuklara Dünyanın Dört Bucağı'ndan Masallar dizisinden Hint, Çin, İskoç ve Latin Amerika Masalları serileri hediye edildi.

Bu tür etkinliklerin çocukların gelişiminde büyük faydası olduğunu belirten Çankaya Belediye Başkan Yardımcısı Savaş Yorgancı, köy çocuklarının kentlerde yaşayan yaşıtlarına oranla bir yoksunluk hissetmemeleri için Belediye olarak her türlü fedakarlığı yapacaklarını ifade etti.

Togan Özliyen Gündüz Bakımevi eğitmenlerinin eşliğinde çeşitli oyunlarla mutlulukları katlanan çocuklar, yemekten sonra kendileri için özel hazırlanan çikolatalı pastalarını afiyetle yediler.

KÖY ÇOCUKLARI SİNEMAYLA TANIŞTI
KÖY ÇOCUKLARI SİNEMAYLA TANIŞTI
KÖY ÇOCUKLARI SİNEMAYLA TANIŞTI
İHA
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2011 Cuma 15:43:05
Güncelleme :11 Şubat 2011 Cuma 18:06:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?