4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Köylerde asfaltlama çalışmaları sürüyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin ilçe ve köylerde sıcak asfaltlama çalışmaları hızla devam ediyor.


Büyükşehir Belediyesi, Elmadağ, Nallıhan ve Kalecik ilçelerinin ardından Ankara'ya 40 kilometre uzaklıktaki Temelli beldesinde de asfaltlama çalışması gerçekleştirdi.

1900'lü yıllardan bu yana yolları toprak olan bin 500 nüfuslu Beyobası köyü asfaltla tanıştı. Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in asfalt yapımı konusunda görevlendirdiği Genel Koordinatör Burhan Yazar, köyde incelemelerde bulundu. Ankara genelinde 28 asfalt ekibinin çalıştığını dile getiren Yazar, "Hizmet her zaman gelir. Sayın Gökçek olduğu sürece Ankara daha da güzelleşecek. Şu anda 2 ekibimiz burada asfalt çalışmalarına başladı, bir hafta içinde Temelli'yi bitireceğiz" dedi.


Köylülerin su getirilmesi talebi üzerine Yazar, "Su sorununuzu sayın Gökçek'e ileteceğim. Her şey en kısa sürede yapılacak" diye konuştu.


Temelli Belediye Başkanı Alaaddin Türkoğlu ise, Beyobası köyünün ilk kez asfaltla tanıştığını belirterek, "Temelli'nin bütün köyleri sırayla asfaltlanacak. Sizleri çamurdan kurtaracağız. Sayın Gökçek'in yardımlarını Temelli unutmayacak" şeklinde konuştu.


Başkan Türkoğlu, yapılan yardımlardan dolayı Yazar'a plaket verdi.

iha
Yayın Tarihi : 28 Haziran 2007 Perşembe 17:31:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?