5
Mayıs
2024
Pazar
ANKARA

Kral, veliahtını da yanında getirdi

Etimesgut Şekerspor'un yıldız futbolcusu Sergen Yalçın, Beşiktaş'ın gelecekteki yıldız adaylarından Rıza Şen'i de Şekerspor'a getirtti. 

Sergen'in dışında Ahmut Dursun, Ahmet Yıldırım ve Tamer Tuna gibi daha önce Beşiktaş forması giymiş yıldızları bünyesinde bulunduran Etimesgut Şekerspor, Siyah-beyazlı ekibin genç yıldız adayı Rıza Şen'i de takıma dahil etti. Genç futbolcu 1 yıl kiralık olarak Yeşi-beyazlı ekipte forma giyecek. 

Beşiktaş'ın Fransız Teknik Direktörü Jean Tigana'nın da geçen sezonun ikinci yarısında sık sık şans verdiği Rıza'yı, Şekerspor'a Sergen Yalçın'ın getirttiği öğrenildi. 20 yaşındaki genç futbolcuyla Beşiktaş'ta oynadığı dönemde de yakından ilgilenen Sergen, Rıza'nın gelecekte Siyah-beyazlı kulübe en iyi şekilde faydalı olması için hiçbir yardımı genç yıldız adayından esirgemiyor. 

Genç yıldız Rıza Şen de, Sergen Yalçın'dan çok şey öğrendiğini belirterek, "Sergen abi benimle çok yakından ilgileniyor. Kendimi bu konuda çok şanslı hissediyorum. Böyle bir şans her futbolcuya nasip olmaz. Normal antrenmanların dışında da Sergen abi benimle özel olarak ilgileniyor ve yapmam gerekenleri bana anlatıyor. Ben de ileride Sergen Yalçın gibi olmak isityorum. 

Bunun için çok çalışmam gerektiğini biliyorum. Bu sezon Sergen abiden birçok şey daha öğrendikten sonra Beşiktaş'a dönmek ve Siyah-beyazlı formayı çıkartmamak üzere giymek istiyorum. Daha sonra da A Milli Takım formasını giymeyi hedefliyorum. Ama öncelikli hedefimiz Etimesgut Şekerspor'u A Kategorisi'ne çıkartmak. Bunun içinde elimden geleni yapacağım" diye konuştu.
İHA
Yayın Tarihi : 6 Ağustos 2006 Pazar 12:41:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?