4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Kredi kartı cinneti

Ankara'nın Keçiören ilçesinde cinnet geçiren güvenlik görevlisi, çocuklarını odaya kilitledikten sonra eşini 8 yerinden bıçaklayıp boğazını keserek öldürdü.

Edinilen bilgiye göre, İncirli Mahallesi'nde Devlet Demiryollarında güvenlik görevlisi olarak çalışan Haydar S. (38), eşi Sevda S. ile tartıştı. Evde bulunan 5 ve 8 yaşındaki çocukları ile yeğeni S.İ.S.'yi (17) odaya kilitleyen güvenlik görevlisi, eşini 8 yerinden bıçakladı. Ardından eşinin boğazını kesen şahıs, kendi boğazını da kesti. Sevda S. olay yerinde hayatını kaybederken, yaralanan Haydar S. eve gelen polislere kapıyı açmamak için bir süre direndi. Polislerin zorla içeri girmesinin ardından Haydar S. ambulansla hastaneye kaldırıldı. Sevda S.'nin cenazesi ise adli tıp morguna kaldırılırken, eve gelen çiftin yakınları sinir krizleri geçirdi.

Komşuları, Haydar S.'nin kredi kartı borcu olduğunu ve bunalıma girdiğini iddia etti. Bazı görgü tanıkları ise Haydar S.'nin eşine, "Beni aldatıyorsun" şeklinde bağırdığını öne sürdü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

iha
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2012 Cumartesi 19:55:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?