5
Mayıs
2024
Pazar
ANKARA

Küçük okçular yarıştı

ÇANKAYA BELEDİYESİ OKÇULUK İHTİSAS KULÜBÜ'NÜN KÜÇÜK OKÇULARI YARIŞTI

Çankaya Belediyesi Okçuluk İhtisas Kulübü'nün küçük okçularının yarışını izleyen Çankaya Belediyesi Başkanvekili Haydar Han, "Sporun ve sporcunun her zaman yanında olan Çankaya Belediyesi'nin bir mensubu olmaktan gurur duyuyoruz" dedi.

Çankaya Belediyesi Okçuluk İhtisas Kulübü'nün süper minikleri ve minikler takımı, "İlkbahar Okları" yarışması için sahaya çıktı. Çankaya Belediyesi Lozanpark Okçuluk Merkezi'nde yapılan yarışmayı Çankaya Belediyesi Başkanvekili Haydar Han ve Çankaya Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili İdris Kılınçkaya da izledi. Süper minik ve minik kategorisinde yapılan müsabakalara 10-12 yaş arası 28 sporcu katıldı. Elemelerin ardından kızlarda Beyza Önal 1'inci, Asya Ezgi Özdel 2'inci, Elif Zeynep Kasapoğlu 3'üncü,

İdil Aybars 4'üncü gelirken, erkeklerde ise Doruk Ekin Esatoğlu 1'inci, Abdullah Ekrem Karaca 2'inci, Doruk Irmak 3'üncü, Mert Bildik 4'ncü oldu.

Tüm okçulara katılım belgesi takdim edilen yarışmanın finaline kalan sporculara madalyalarını veren Han ve Kılınçkaya, okçu miniklere ve ailelerine başarı dileklerinde bulunarak, "Sporun ve sporcunun her zaman yanında olan Çankaya Belediyesi'nin bir mensubu olmaktan gurur duyuyoruz" diye konuştu.

Han ve Kılınçkaya, kulübün sporcularından Doruk Ekin Esatoğlu'nun Türkiye şampiyonasında derece aldığı yarışmada birbirine sapladığı okları da inceleyerek, öğrencinin ailesine ve eğitmenlerine teşekkür ettiler. Minik sporcuları kuralara uygun olarak ulusal ve uluslararası yarışmalara hazırladıklarını belirten kulüp yöneticisi Macide Erdener ise, Okçuluk İhtisas Kulübü'ne Türkiye'nin en önemli tesisinde çalışma olanağı yaratan Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık'a teşekkürlerini iletti.

ÇANKAYA BELEDİYESİ OKÇULUK İHTİSAS KULÜBÜ'NÜN KÜÇÜK OKÇULARI YARIŞTI
ÇANKAYA BELEDİYESİ OKÇULUK İHTİSAS KULÜBÜ'NÜN KÜÇÜK OKÇULARI YARIŞTI
ÇANKAYA BELEDİYESİ OKÇULUK İHTİSAS KULÜBÜ'NÜN KÜÇÜK OKÇULARI YARIŞTI
İHA
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2011 Pazar 15:52:02
Güncelleme :29 Mayıs 2011 Pazar 17:50:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?