4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Küre operasyonu

Ankara'da, "bazı masaj salonlarında çekilen görüntülerle şantaj yapıldığı" iddiaları üzerine gerçekleştirilen "Küre Operasyonu" kapsamında gözaltına alınan 2 zanlı daha Ankara Adliyesi'ne getirildi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü'nce gerçekleştirilen "Küre Operasyonu" kapsamında gözaltına alınan Gökhan Kazancı ve Yaşar Kaplan, polis sorgularının tamamlanmasının ardından Ankara Adliyesi'ne getirildi.

Zanlılardan Gökhan Kazancı'nın, Kasım Zengin tarafından ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'i korumak üzere görevlendirildiği, ayrıca masaj salonu sahibi Zeliha Tüfekçi'den zorla para aldığı iddia ediliyor. Olgunlar Sokak'ta bir işyerinin sahibi olan Yaşar Kaplan'ın ise kendini bir milletvekilinin danışmanı olarak tanıttığı ve polis adına sauna sahiplerinden para topladığı iddia ediliyor.

'KÜRE OPERASYONU'NDA 1 KİŞİ TUTUKLANDI
Ankara'da bazı masaj salonlarında çekilen görüntülerle şantaj yapıldığı yönündeki iddialarla başlayan 'Küre Operasyonu' kapsamında adliyeye çıkarılan zanlılardan biri mahkemece tutuklanırken, diğeri ise serbest bırakıldı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları operasyon kapsamında, Gökhan Kazancı ile Yaşar Kaplan'ı adliyeye çıkardı. Cumhuriyet Savcısı Mustafa Kelkit tarafından sorgulanan Kazancı ile Kaplan, tutuklama talebi ile mahkemeye sevk edildi. Mahkeme ise, İbrahim Tatlıses'in koruması Gökhan Kazancı'yı tutuklarken, Yaşar Kaplan'ı serbest bıraktı.

.
Yayın Tarihi : 22 Şubat 2006 Çarşamba 17:42:20
Güncelleme :22 Şubat 2006 Çarşamba 18:56:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?