3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Kursiyerlerin mezuniyet sevinci

Ana kız okuldayız ve Türkiye okuyor kampanyaları kapsamında Mamak Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlenen programa katılan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, kursiyerlerin mezuniyet belgelerini verdi.

Eğitim Şart

Mamak Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlenen mezuniyet programında kursiyerlerin sevincine ortak olan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül.. “İnsanın yaşı ne olursa olsun, eğitim şarttır”dedi. Her yaştaki insanın eğitime ihtiyacı olduğun belirten Başkan Akgül,”İnsan bilgiyle gelişir, sevgiyle büyür. Hepimiz bilgiye muhtacız. Bilgiye ulaşmak da okuma ve yazmakla olur.”dedi

Mamaklılara Müjde

Mamak Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hikmet Çimen Yaptıkları bütün faaliyetlerde Mamak Belediyesi’nin desteğini her zaman yanında gördüklerini belirterek destekteklerinden dolayı Başkan Mesut Akgül’e teşekkür etti. Başkan Akgül ise 2009–2010 öğretim yılında Mamak Belediyesi Bilgi Evleri’nde meslek kazandırmaya yönelik kursların Mamak Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile açılacağının müjdesini verdi.

Okuma Yazma Kursu’nu tamamlayanlara belgelerinin verilmesinin ardından dokumacılık,el sanatları,dikiş nakış ve ahşap boyama sergisinin açılışını Mamak Kaymakamı Nuh Mehmet Hamurcu, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ,İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ulvi Kabakçı ,İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kılıç yaptı.
Kursiyerlerin bir yıl boyunca hazırladıkları el emeği göz nuru ürünler 3 gün boyunca Mamak Halk Eğitim Merkezi’nde sergilenecek.
 

Abdullah Ortaç/ Mamak Kenthaber
Yayın Tarihi : 16 Haziran 2009 Salı 13:32:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?