4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Kuyumcuyu oyalayıp altınları çaldılar

Çamlıdere'de güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedilen soygunda, arkadaşlarının adres sorma bahanesi ile kuyumcuyu oyaladığı sırada dükkana giren 1 kişi, 2 kilo altını çalarak kaçtı.

Ankara'nın Çamlıdere ilçesinde kuyumculuk yapan Hüseyin Özyiğit, sabah saatlerinde iş yerine gelerek günlük hazırlıklarına başladı. Çanta içerisindeki altınları vitrine dizdiği sırada, dükkanının önüne park eden gri renkli bir otomobilin sürekli korna çalması üzerine dışarı çıkan Özyiğit, daha önceden tanımadığı kişilerin sorularını yanıtlamaya çalıştı.

Bu sırada dükkana giren bir kişi ise kasanın yanında bulunan içi altın dolu çantayı alarak kuyumcuya görünmeden dışarıya çıktı. Gri arabanın ayrılmasının ardından dükkana döndüğünde soyulduğunu anlayan kuyumcu Hüseyin Özyiğit, bir süre soyguncuların peşinden koşmasına rağmen yakalayamadı.

Durumun bildirmesi üzerine harekete geçen emniyet birimleri, güvenlik kamerasında da saniye saniye kaydedilen görüntüleri incelemeye aldı. Eşkali belirlenen zanlıların yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

AA
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2007 Perşembe 16:01:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?