4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Kuzuların Sessizliği gerçek oldu

Ankara'da 2 kişinin öldürülmesi, 1 kişinin de yaralanması olayını gerçekleştirdiği iddiasıyla gözaltına alınan Özgür D. tutuklandı.

Mamak çöplüğü yakınlarında Cafer Er isimli belediye işçisinin parçalanmış cesedinin bulunması üzerine başlatılan çalışmada adam öldürmekten 3 yıl cezaevinde yattıktan sonra afla serbest kaldığı belirlenen Özgür D. yakalandı. "Kuzuların Sessizliği" filminde ünlü aktör Antony Hopkins'in canlandırdığı 'Dr. Hannibal Lecter' karakterine özenerek Cafer Er'i öldürüp etlerini yiyen zanlının, Mediha Erdem Sokak'ta bilgisayarcı Sedat Erzurumlu'nun öldürülmesi ve Abbas İ. isimli belediye işçisinin yaralanması olayına da karıştığı belirlendi. Zanlının anne ve babası Sultan ve Satılmış D. de gözaltına alındı. Zanlının anne ve babası çıkarıldıkları savcılık tarafından serbest bırakılırken, Özgür D. tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi.

Şahıs, çıkartıldığı Nöbetçi 10. Sulh Ceza Mahkemesi tarafından "canavarca hisle adam öldürmek" suçundan tutuklandı.

ÖNCEKİ HABER

Ankara’da bir haftadır kayıp olan belediye temizlik işçisi 55 yaşındaki Cafer Er’in korku filmi Hannibal’daki kurbanın akibetine uğradığı ortaya çıktı. Cafer Er’in öldürüldükten sonra etlerinin yenilip cesedinin çöplüğe atıldığı belirlendi.

Kaybolduktan sonra soruşturma başlatan polis, Cafer Er’in temizliğini yaptığı parkı mesken tutan 27 yaşındaki Özgür D. ile tartıştığı bilgisine ulaştı. Dedektifler, Özgür D.’nin yaşadığı tek odalı gecekonduya baskın düzenledi.

ETLER BUZDOLABINDA

Evde yapılan aramada, buz dolabında Cafer Er’in kol ve bacakları ile kalçasına ait et parçaları ele geçti. Özgür D.’nin etlerin bir kısmını yediği, bir kısmını da sokak köpeklerine yedirdiği anlaşıldı.

BİR CİNAYET DAHA

Cinayet Büro Amirliği’ nde ifadesi alınan Özgür D.’nin geçtiğimiz ay Kızılay Meliha Eldem Sokak’ta kafasına sıkılan tek kurşunla yaşamını yitiren Bilgisayar Mühendisi Sedat Erzurumlu’yu öldürdüğü belirlendi. Özgür D.’nin ifadesinde "Ben insan eti yemeyi severim. Öldürdükten sonra eti yemek için dolaba koydum" dediği iddia edildi.

Kuzuların Sessizliği’ndeki gibi

Başrolünde Antony Hopkins’in oynadığı "Kuzuların Sessizliği" filmindeki Dr. Hannibal Lecter gibi kurbanını önce bıçaklayarak öldüren ardından etlerini pişirip yediği belirlenen katil zanlısı Özgür D.’nin, nezarette de ilginç tavırlar sergilediği belirtildi.

ajanslar
Yayın Tarihi : 15 Eylül 2007 Cumartesi 18:50:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?