4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Liderler bayramda nerede olacak?

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, TBMM Başkanı Köksal Toptan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve siyasi parti liderlerinin bayram programı belli oldu.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, bayramı Ankara'da karşılayacak ancak kızının düğünü nedeniyle İstanbul'da tamamlayacak. Bayramın üçüncü günü kızını evlendirecek olan Cumhurbaşkanı Gül'ün bayramın birinci gününü Ankara'da geçirdikten sonra akşam saatlerinde düğünün yapılacağı İstanbul'a gideceği belirtildi.

Gül'ün kızı Kübra Gül'ün düğününün, bayramın son günü çok sayıda siyasetçiyi İstanbul'da bir araya getirmesi bekleniyor. Meclis Başkanı Köksal Toptan'ın bayramı seçim bölgesi Zonguldak'ta, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ise İstanbul'da geçireceği öğrenildi.

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ise bayramı ailesiyle birlikte Antalya'da geçirecek. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bayramda Ankara'da olacak. Bahçeli bayramın ikinci günü genel merkezde partililerle bayramlaşacak. DSP Genel Başkanı Zeki Sezer ise bayram süresince Ankara'da bulunacak. Bu arada, bayramın ikinci günü parti genel merkezlerinde, siyasilerin partililerle bayramlaşmaları ve siyasi parti yöneticilerin karşılıklı ziyaretleri nedeniyle hareketli bir gün yaşanacak.

iha
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2007 Çarşamba 11:15:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?