3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Lösemili çocuklar yararına kermes

ETİMESGUT BELEDİYESİ'NDEN LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR YARARINA KERMES

Etimesgut Belediyesi tarafından lösemili çocuklar yararına büyük kermes açıldı.

LÖSEV işbirliği ile Belediye Başkanı Enver Demirel'in eşi İlknur Demirel öncülüğünde gerçekleştirilen kermesin açılışını Başkan Demirel yaptı. Başkan Demirel, kermesten elde edilecek gelirin, lösemili çocukların tedavisinde kullanılmak üzere LÖSEV'e bağışlanacağını söyledi. İlknur Demirel de, tüm Etimesgutluları kermese davet ederek, "Düzenlediğimiz bu kermesle, lösemili yavrularımızın tedavilerinde bizim de katkımız olsun istedik. Kermeste emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Tüm duyarlı

vatandaşlarımızı kermese katılmaya davet ediyorum" dedi.

Açılışın ardından Başkan Demirel ve katılımcılar kermesi gezerek alışveriş yaptı. Demirel, standlardan satın aldığı takı ve el ürünlerini eşi İlknur Demirel'e hediye etti.

Etimesgut Belediyesi Başkanlık girişinde, 26 Aralık 2009 tarihine kadar saat 10.00'dan itibaren açık kalacak kermeste, Hanım Faaliyetleri Binası, Hanımeli Üretim Merkezi, Yunus Emre Kültür ve Spor Merkezi'nde el emeği göz nuru yapılan giyecek, süs eşyaları, takı tasarımı ile yiyecek ürünleri satışa sunuluyor. Kermeste ayrıca Etimesgut Belediye Meclisi'nin kadın üyeleri ile Kadın Hareketi Derneği ve MHP Kadın Kolları'nın çalışmaları yer alıyor.

ETİMESGUT BELEDİYESİ'NDEN LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR YARARINA KERMES
ETİMESGUT BELEDİYESİ'NDEN LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR YARARINA KERMES
İHA
Yayın Tarihi : 24 Aralık 2009 Perşembe 21:04:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?