3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Madalyalı sporcu'dan Başkan'a ziyaret

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Avrupa şampiyonu Nurcan Taylan'ı makamında kabul etti.

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Romanya'da gerçekleştirilen Avrupa Halter Şampiyonası'nda 48 kiloda koparma, silkme ve toplamda 3 altın madalya kazanan Nurcan Taylan'ı makamında kabul etti. Başkan Akgül, başarılarından dolayı tebrik ettiği Taylan'a plaket verdi.

Akgül, "Bildiğiniz yolda hedefinize emin adımlarla ilerliyorsunuz. Mamaklı olmanız bizim için ayrı bir gurur kaynağı. Başarılarınıza yenilerini ekleyeceğinden şüphemiz yok. Biz de yerel yönetimler olarak size destek olacağız" dedi.

Mamak'ın sporcu anlamında büyük bir potansiyeli içinde barındırdığını belirten Başkan Akgül, spor için gerekli alt yapıyı oluşturacaklarını bildirdi. Bunu yerel yönetimlerin tek başına yapmanın mümkün olamayacağına dikkat çeken Akgül, Gençlik ve Spor Müdürlüğü nezdinde gerekli alt yapı için çalışma yürüttüklerini kaydetti. Başkan Akgül'e teşekkür eden Taylan da Derbent İlköğretim Okulu'nda beden eğitimi öğretmenliği yaptığını hatırlatarak, kendisinin Mamaklı bir sporcu olarak anıldığını ve bunu kendisini çok mutlu ettiğini söyledi.

Dünya ve Olimpiyat şampiyonalarına hazırlandığını kaydeden Taylan, "Hedefim Dünya Şampiyonası. Sizin desteğiniz bizi çok mutlu eder. Birinciliklerin yanına bir de rekor ekleriz" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2009 Pazar 15:50:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?