3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Mamak Belediyesi'nden cenaze hizmeti

Mamak Belediyesi sunduğu hizmetle, cenaze sahiplerine büyük kolaylık sağlıyor.

Hafta sonları dahil günün her saati hizmet veren Cenaze Hizmetleri Birimi, nakil işlemlerini şehir içinde ücretsiz olarak gerçekleştiriyor. Ölen kişinin yakınına cenaze malzemelerinin bulunduğu donanımlı bir çanta da veriliyor.

Büyük Kolaylık

Mamak Belediyesi sunduğu hizmetle, cenaze sahiplerine büyük kolaylık sağlıyor. Cenazenin nakil işlemleri şehir içinde ücretsiz olarak gerçekleştiriliyor. Yakınını kaybeden vatandaşa içinde cenaze malzemelerinin bulunduğu donanımlı bir çanta veriliyor.

Hızlı ve Etkin Hizmet

Cenaze sahiplerine daha etkin ve hızlı bir zaman diliminde hizmet sunmak amacında olduklarını bildiren Başkan Akgül, “Sağlık İşleri Müdürlüğümüz’e bağlı çalışan Cenaze Hizmetleri Birimi tatil günleri dahil günün her saati hizmet veriyor. Cenazesi olan vatandaşın, vefat eden kişinin nüfus cüzdanı ile birlikte belediyeye başvurması gerekiyor. Doktor, sağlık ocağı veya hastaneden alınacak ölüm raporuyla birlikte cenaze işlemleri başlatılıyor. Eğer vefat evde olmuş ise doktorlarımızın düzenlediği ölüm raporunun ardından, cenazeyi araçlarımızla alıp, defin işlemini gerçekleştiriyoruz” dedi.

Alo Mamak

Akgül, cenazesi olan vatandaşların 444 0 149 No’lu Alo Mamak Hattı’na veya 550 70 24 No’lu telefonu arayıp bilgi verebileceklerini kaydetti.
 

Abdullah Ortaç/Kenthaber Mamak
Yayın Tarihi : 23 Temmuz 2009 Perşembe 15:35:51
Güncelleme :23 Temmuz 2009 Perşembe 15:40:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?