3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Mamak Köprüsü yenilendi

Samsun Yolu üzerindeki Mamak Köprüsü kısa bir süre içerisinde yenilenerek, vatandaşların hizmetine sunuldu. 4 şeritli yeni köprünün açılışı dolayısıyla tören düzenlendi. Mamak Belediye Başkanı Gazi Şahin, Köprüyü Mamak’a kazandıran Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e ve ekibine teşekkür etti.

Yeni Köprü 4 Şeritli

Mamak Caddesi ile 19 Mayıs Bulvarı’nın (Samsun Yolu) kesişiminde bulunan Mamak Köprüsü’nün genişletme çalışmaları Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından bitirildi.Eskiyen ve sık sık ölümlü kazaların yaşandığı köprünün yerine 4 şeritli bir köprü yapılarak, hizmete açıldı.

Köprü Törenle Açıldı

Köprünün hizmete açılması dolayısıyla Samsun Yolu üzerinde bir tören düzenlendi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in yoğun programı nedeniyle katılamadığı törene, AK Parti Ankara Milletvekili Salih Kapusuz, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ayhan Yılmaz, AK Parti Mamak İlçe Başkanı Ercan Kınacı, Mamak Belediye Başkanı Gazi Şahin, AK Parti Mamak Belediye Başkan Adayı Mesut Akgül, bürokratlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Gökçek’e Teşekkür

Mamak Belediye Başkanı Gazi Şahin köprünün ülkemize ve Mamak’a hayırlı olmasını diledi. Yoğun kar yağışı nedeniyle konuşmasını kısa kesen Başkan Şahin, “Köprü kısa bir süre içerisinde bitirilerek, hizmete sunuldu. Köprüyü Mamak’a kazandıran Büyükşehir Belediye Başkanımız Melih Gökçek’e ve ekibine teşekkür ediyoruz. Allah kazasız, belasız bir şekilde bu köprüyü kullanmayı nasip etsin” dedi.

Yağmur Bereketi

AK Parti Ankara Milletvekili Salih Kapusuz da geçtiğimiz pazar günü Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi’nin temel atma töreninde de yağmur yağdığını hatırlatarak, “Bugün de kar yağışı altında köprüyü hizmete açıyoruz. Yağmur ve kar bereket demek. 29 Mart yerel seçimlerinde de Mamak’taki sandıklardan oylar bereketli çıksın” dedi. Kapusuz, köprünün Mamak’a hayırlı olmasını diledi.
 

Abdullah Ortaç/Kenthaber Mamak
Yayın Tarihi : 19 Mart 2009 Perşembe 10:50:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?