3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Mamak Yaz Spor Okulu açıldı

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Yaz Spor Okulu’nun ilk gününde öğrencileri yalnız bırakmadı. Yüzme branşı öğrencilerini otobüslerine kadar yolcu eden Akgül, çocuklara eğlence ve spor dolu bir yaz tatili diledi.

Eğlenceli Bir Yaz Tatili Diledi

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, öğrencilerin yaz tatillerini eğlenceli bir şekilde geçirebilmeleri için açılan Mamak Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Yaz Spor Okulu’nun ilk gününde, öğrencileri yalnız bırakmadı.

Saime Kadın 75. Yıl Amfi Tiyatro’da öğrencilerle bir araya gelen Başkan Akgül’e, Başkan Yardımcısı Hasan Gökmenoğlu da eşlik etti. Anıttepe Yüzme Havuzu’na gitmek üzere toplanan öğrencileri otobüslerine kadar yolcu eden Akgül, çocuklara eğlenceli ve verimli bir yaz tatili diledi.

Yaz Okulu

Başkan Akgül, yaz okullarının, ilk ve orta öğretim çağındaki öğrencilerin tatile girdiği yaz aylarında boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmeleri için güzel imkanlar sunduğunu belirtti. Birlikte yapılan sportif faaliyetlerin çocukların sosyal yönünü daha da güçlendirdiğine dikkat çeken Akgül, ailelere çocukları spora yönlendirdikleri için teşekkür etti.

Mamaklı Öğrenciler Sporla Tanışıyor

Başkan Akgül, “Yaz spor okuluyla Mamaklı yüzlerce öğrenci sporla tanışıyor. Bu tür projelerin Türk sporu için de bir kazanç olduğunu düşünüyorum. Yetenekli gençlerimiz keşfedilerek, Türk sporuna kazandırılıyor. Mamak sporcu anlamında içinde çok büyük bir potansiyeli barındırıyor. Öğrencilerimizin içerisinden yarının şampiyonları olabilecek yetenekte sporcular çıkacağına inanıyorum” diye konuştu.
 

Abdullah Ortaç/Kenthaber Mamak
Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2009 Pazartesi 17:17:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?