3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Mamak'ta bayramlaşma sevinci

MAMAK'TA BAYRAMLAŞMA SEVİNCİ

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Kurban Bayramı'nın ikinci gününde makamında vatandaşlar ve belediye personeli ile bayramlaştı.

Kurban Bayramı nedeniyle Mamak Belediye Başkanlığı'nda bayramlaşma töreni düzenlendi. Mamak'ta geleneksel hale gelen bayramlaşma töreninde, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, vatandaşlar ve belediye personeliyle bayramlaştı. Bayramın ikinci günü saat 11.30'da başlayan törene başkan yardımcıları, meclis üyeleri, birim müdürleri ve personel katıldı.

Mamaklıların yoğun ilgi gösterdiği törende, Mamak Belediyesi hizmet binası genç, yaşlı, çocuk çok sayıda vatandaşla dolup taştı. Akgül, tek tek ilgilendiği konuklarının bayramlarını kutladı. Sıcak bir ortamda gerçekleşen törende, vatandaşlarla sohbet eden Akgül, konuklarına kolonya, şeker ve çikolata ikramında bulundu. Çocukları da unutmayan Akgül, onlara da bebek ve araba hediye etti.

Bayramların bizi biz yapan en önemli değerlerimizden olduğun kaydeden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Bayramlar sevgi, saygı ve kardeşlik duygularının ön plana çıktığı günler. Bayramlaşmalar Mamak'ta geleneksel bir hale geldi. Bir bayramı daha vatandaşlarımız ve personelimizle birlikte geçirmenin, sevincini ve heyecanını yaşıyoruz. Bayramın, tüm ulusumuza ve dünya ülkelerine hayırlı olmasını temenni ediyor, herkese güzellik, birlik, beraberlik, sağlık, bolluk, bereket dolu mutlu bir bayram diliyorum" dedi.

MAMAK'TA BAYRAMLAŞMA SEVİNCİ
MAMAK'TA BAYRAMLAŞMA SEVİNCİ
İHA
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2009 Cumartesi 14:17:03
Güncelleme :28 Kasım 2009 Cumartesi 15:33:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?