5
Mayıs
2024
Pazar
ANKARA

Mamak'ta çok amaçlı yaz okulu

MAMAKLI ÖĞRENCİLERE ÇOK AMAÇLI YAZ OKULU

Mamak Belediyesi, öğrencilerin tatili eğitici ve eğlenceli bir şekilde geçirmelerini sağlamak çok amaçlı yaz okulunu açıyor.

Mamak Belediyesi öğrencilerin yaz tatilini doyasıya eğlenerek dolu dolu geçirmeleri için ücretsiz eğitim imkanı sunuyor. Saime Kadın 75. Yıl Amfi Tiyatro'da açılacak yaz okulunda basketbol, voleybol, halter, tekvando ve yüzme kursları, Bilgi Evleri'nde satranç, resim, drama, müzik ve bilgisayar kursları verilecek. Öğrenciler Mamak Kültür Merkezi'nde ise saz, gitar, keman, ney, tiyatro, halk oyunları ve semazen kurslarından ücretsiz olarak faydalanabilecek.

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, öğrencileri eğlenceli bir o kadar da eğitici bir yaz tatilinin beklediğini belirterek, "Yorucu geçen bir eğitim döneminin ardından dinlenmeyi, eğlenmeyi en fazla öğrenciler hak ediyor. Öğrencilerin yaz tatilinde kötü alışkanlık edinmelerini önlemek, bir takım bilgi ve becerilerini geliştirmek amacıyla her yıl yaz okullarımızı hizmete açıyoruz. Hem zihinsel ve bedensel yönden gelişimlerini sağlamaya hem de yeteneklerini keşfetmeye yönelik yaz okullarımızda her öğrencimizin beğenisine uygun bir kursumuz var. Bir takım bilgi ve becerilerini geliştirmeleri ve yaz tatilini eğlenceli bir şekilde geçirmeleri için yavrularımıza böyle bir imkan sunuyoruz" dedi. Başkan Akgül, tüm öğrencileri kurslara katılmaya davet etti.

Mamak Kültür Merkezi, Bilgi Evleri ve Spor Kulübü'nde çeşitli branşlarda açılan kurslar, öğrencileri bekliyor. Öğrencilerin tatili eğlenceli ve eğitici bir şekilde geçirmelerini sağlamak amacıyla açılan yaz okulları, ilk ve orta öğretim öğrencilerine yönelik hizmet verecek.

Mamaklılar, kurslar hakkında MKM'nin 320 20 53/419 numaralı telefonunu, Spor Okulu'nun 364 23 40 numaralı telefonunu, Bilgi Evleri'nin 320 20 53/410 numaralı telefonu arayıp bilgi alabilecek. Kurslara kayıt, 18 Haziran'da sona erecek. Öğrenciler, kimlik fotokopisi ve bir adet fotoğrafla müracaat edip kayıt yaptırabilecek. Kurslar 3 ay sürecek.

MAMAKLI ÖĞRENCİLERE ÇOK AMAÇLI YAZ OKULU
MAMAKLI ÖĞRENCİLERE ÇOK AMAÇLI YAZ OKULU
MAMAKLI ÖĞRENCİLERE ÇOK AMAÇLI YAZ OKULU
İHA
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2011 Perşembe 18:21:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?