5
Mayıs
2024
Pazar
ANKARA

Mamak'ta motorize ekipler iş başında

MAMAK'TA MOTORİZE EKİPLER İŞ BAŞINDA

Mamak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü vatandaşa hizmeti zamanında ve daha hızlı bir şekilde verebilmek için zabıta memurlarından oluşan "Motorize Ekip" kurdu.

4 adet motosiklet 10 zabıta memurundan oluşan ekip, şikayet, seyyar, inşaat ve yetki alanına giren tüm konularda anında müdahale edebilecek. Mamak'ta tanıtım amaçlı bir de gösteri yapan motorize ekip, seyyar satıcılara da göz açtırmayacak.

Motorize ekibi oluşturan zabıta memurları motosiklet sürme belgesi ve motosiklet kullanma eğitimi aldı. Kasklarını takan ekipler Yunuslar gibi motosikletlerine binerek Mamak'ın tüm cadde ve sokaklarında gösteri yaptı. Manevra kabiliyeti yüksek ve tam donanımlı olan araçlarla hizmet verecek ekip, araçların giremeyeceği yerlere de rahatlıkla girerek şikayet, seyyar, inşaat, hafriyat denetimi ve yetki alanına giren bütün konulara anında müdahale edebilecek. Motorize ekibin göreve başlamasıyla ilgili bir

açıklama yapan Mamak Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Orhan, Zabıta Müdürlüğü'nce oluşturulan ekibin vatandaşa hizmeti hızlı bir şekilde verebilmesi için kurulduğunu söyledi. Orhan, "Vatandaşa hizmeti daha hızlı verebilme adına zabıta memurumuzdan oluşan 10 kişilik ekip kurduk. Zabıta memurlarımız hem motosiklet sürücü belgesi hem de motosiklet kullanma eğitimi aldı. Ekiplerimizi sayesinde vatandaşa hizmeti zamanında ve hızlı bir şekilde verebileceğiz" dedi.

Zabıta Müdürlüğü'nün aralıksız hizmet verdiğini belirten Orhan, "Vatandaşlarımız, her türlü istek ve şikayetlerini iletmek için 550 72 32 numaralı telefonlardan bize ulaşabilirler" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Mayıs 2011 Çarşamba 13:35:00
Güncelleme :4 Mayıs 2011 Çarşamba 13:47:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?