3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Mamak'ta sanat müziği ziyafeti

Mamak Belediyesi Konservatuar Türk Sanat Müziği Korosu tarafından yıl sonu konseri verildi.

Mamak Kültür Merkezi'nde çalışmalarını sürdüren Ali Toprak yönetimindeki Mamak Belediyesi Konservatuar Türk Sanat Müziği Korosu, bahar şenliği etkinliği kapsamında izleyicileri adeta sanat müziğine doyurdu.

Koro, Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde beraber ve solo olarak birbirinden güzel eserleri icra etti. Bu güzel müzik akşamına izleyiciler de alkışlarla destek verdi.

Koronun ardından Mamak Belediyesi Halk Oyunları Seğmen ekibi sahne aldı. Ankara'nın efeleri, geleneksel kıyafetleri içerisindeki gösterileriyle gönülleri bir kez daha fethetti. İl yarışmasından 2. olan Mamak Belediyesi Van Kız Ekibi de güzel akşama renk kattı. Bahar şenliği Kenan Olpak yönetimindeki Mamak Belediyesi Kent Tiyatrosu'nun skeçleriyle son buldu. Kent Tiyatrosu oyuncularının komik skeçleriyle izleyenleri kahkahaya boğdu.

Eğlenceli bir kültür-sanat akşamının sonunda Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'e teşekkür vardı. Olpak, "Mamak'taki gençleri, sanat ve kültürün güzellikleriyle buluşturan Başkan Akgül'e verdiği sınırsız destekten dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 22 Haziran 2009 Pazartesi 12:34:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?