5
Mayıs
2024
Pazar
ANKARA

Mamak'ta vahşet

Kafasından vurularak ve vücudu yakılarak öldürülen bir kişinin cesedi bulundu. 

Emniyet yetkililerinden alınan bilgiye göre, Tuzluçayır Mahallesi’nde bugün öğleden sonra boş bir arazide erkek cesedi görüldü. Olay yerinde inceleme yapan Cinayet Büro Amirliği uzmanları, söz konusu kişinin kafa tasında bir delik tespit ettiler. Söz konusu kişinin kafasına silahla ateş edilme ihtimalinin yüksek olduğu, ancak bu kişinin kafasına sert bir cisimle vurulmasının da olası olduğu kaydedildi. 

Vücudunun üst kısmı tanınmayacak şekilde yakılan ve elleri arkadan bağlı olan cesedin üzerinden bir kolye ve büyük bölümü yanmış nüfus cüzdanı çıktı. Üzerinden çıkan büyük bölümü yanmış kimliğe göre, soyadının "Alkan" olduğu sanılan kişinin cesedi nöbetçi savcının incelemesinin ardından Adli Tıp morguna kaldırıldı. 

Cinayetin nasıl işlendiğinin otopsiden sonra ortaya çıkacağını belirten yetkililer, söz konusu kişinin kimliğinin tespit edilmesine çalıştıklarını bildirdiler.
.
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2006 Cumartesi 18:29:23
Güncelleme :3 Haziran 2006 Cumartesi 14:45:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
tmt58 IP: 85.98.134.xxx Tarih : 13.05.2006 20:03:08
karıncayı incitmeyen yeğenimdi ölen.insanlık okadar vahşi bir hal almışki,yeğenimi bu hale getirenlerin allah belasını versin.tam anlamıyla vahşet.23 yaşında bir gencin hayatını yok eden caniler en kısa zamanda yakalanırsa bizimde acımız biraz olsun hafifleyecek.cinayet masası ekiplerinin en kısa zamanda olayı çözmesini umuyoruz.