5
Mayıs
2024
Pazar
ANKARA

Melih Gökçek , Yılmaz Ateş düellosu

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile CHP Ankara Milletvekili Yılmaz Ateş arasında yaşanan tartışma devam ediyor. 

Modern Çarşı esnafını ziyaretinde konuşan Milletvekili Ateş, yangının Aralık 2003'te yerel seçimlerin öncesinde meydana geldiğini anımsatarak, "O dönemde AK Parti'li bakanlar ve milletvekilleri bizden daha çok esnafa sahip çıkıyorlardı. Ama aradan geçen 31 ayda, 24 tane yaşı ileri olmayan esnafımız bu strese dayanamayarak öldü. Aklıma ister istemez şu geliyor. Acaba bu yangının altında da Büyükşehir Belediyesi'nin parmağı var mıdır yok mudur'" dedi. 

Gökçek ise İHA'ya yaptığı açıklamada, "Havalar fazla sıcak değil ama sayın Yılmaz Ateş niye böyle konuşmuş çözemedim. Sayın Ateş'in gençliğine vermek istiyorum, ama genç değil. Neye yorum yapacağıma bende şaşırdım. Sanırım önümüzdeki yerel seçimlerde Ateş, Çankaya Belediye başkan adayı olacağı için yerli yersiz her konuda yorum yapmaya zorluyor" diye konuştu.
İHA
Yayın Tarihi : 24 Temmuz 2006 Pazartesi 18:12:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
erdal geyikçi IP: 85.104.13.xxx Tarih : 3.08.2006 18:50:58
merhaba melih bey ben sizi tanımıyorum.ama basından ve ankaraya yaptığınız hizmetlerden haberim var.gözlerimde var yaptıklarınızıda görüyorum.size oyda vermedim.ama bir söz vardır yigidi yiğitler.destekler.hakkını yiyenler.ancak eleştirir.oy vermiyorum size yalnızca yaptıklarınızı cani gönülden.destekliyorum melih bey.saygılarımlaERDAL GEYİKÇİ