4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Melih Gökçek nikah şahitliği yaptı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, en genç danışmanı olan Muaz Şen'in düğününde nikah şahitliği yaptı. 

İstanbul Kanlıca'daki Ajian Otel'de gerçekleşen düğün törenine, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve eşi Nevin Gökçek, İHA Yayın Koordinatörü Dursun Eker, Ankaraspor Kulüp Başkanı Hilmi Gökçınar, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Kadir Ramazan Coşkun, Büyükşehir Belediyesi Başdanışmanı Murat Doğru, TÜGEF Genel Başkanı Osman Gökçek ve çok sayıda davetli katıldı. 
Çiftin nikah şahitliğini Başkan Gökçek ve damadın dayısı olan Ankaraspor Kulüp Başkanı Hilmi Gökçınar yaptı. Gülşah Yenigün ile sade bir nikah töreniyle dünya evine giren Muaz Şen'in nikah şahitliğini yapan Başkan Gökçek, genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi.
 
Nikah memurunun Gökçınar'a mesleğini sorması üzerine Gökçınar, "Damadın dayısıyım" şeklinde cevap verdi. Başkan Gökçek, nikah sırasında Hilmi Gökçınar'a seslenerek "İnşallah bekar arkadaşlarımız da evlenir" şeklinde temennide bulunurken, Gökçınar da "Amin" şeklinde karşılık verdi. Daha sonra İstanbul boğaz manzaralı hatıra fotoğrafı çektirildi.
İHA
Yayın Tarihi : 24 Temmuz 2006 Pazartesi 10:44:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
erdal geyikçi IP: 85.104.13.xxx Tarih : 3.08.2006 18:55:06
nikahta keramet vardır,derler.melih gökcek gibi biriside nikah şahidiyse bizede çiftlere mutluluklar demek düşer.nice nikah şahitligine temenlisiyle sayın melih gökçek.saygılarımla.köçek erdal geyikçi.........!