3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Melih Gökçek'ten yalanlama

Melih Gökçek, oğlu Osman Gökçek'in Bakü'de tedavi altında tutulduğuna dair iddiaları yalanladı...

Ankara kulisleri birkaç gündür Melih Gökçek'in oğlunun ayağından vurulduğu ve Bakü'de tedavi altında tutulduğu konuşuluyordu. Gökçek, bugün sitemizde yayınlanan bu iddialar üzerine bir açıklama yaptı. Haberin tamamen asılsız olduğunu belirten Melih Gökçek
şunları söyledi:

OĞLUM YANIMDA KANAL KANAL GEZDİRİYORUM

"Böyle bir olay yok. Azeri sitesine Türkiye"den belli çevreler tarafından servis edildi bu haber... Seçime doğru belden aşağı vurma çabası... Oğlum şu anda Ankara"da yanımda. Hatta iddiaların asılsızlığını ispatlamak için birlikte televizyon kanallarını dolaşıyoruz.."

O İDDİA NEYDİ?

Ankara kulisleri son birkaç gündür bu dedikoduyla çalkalanıyordu: "Ayağından kurşunlanan Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek Bakü'de tedavi altında tutuluyor."

Azerice yayın yapan musavat.com adlı internet sitesinin gündeme getirdiği iddiaya göre geçen hafta içersinde Osman Gökçek tabancayla ayağından vurulur. Seçim kampanyasında ağır bir yara alacağını düşünen Melih Gökçek oğlunu çok gizli bir operasyonla Azerbaycan'a gönderir ve Osman Gökçek Bakü'de tedavi altına alınır.

'Melih Gökçek vuruldu' diyecekler"

Ankara Belediye Başkanı Melih Gökçek 15 Mart'ta seçimlerden bir gün önce kendisiyle ilgili spekülasyonların artacağını ve Gökçek vuruldu dedikodusunun yayılacağını öne sürmüştü.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Kendisine karşı olan bazı grupların seçimlerden bir gün önce ortaya "Gökçek seçimden çekildi", "Gökçek vuruldu" şeklinde iddialar ortaya atılacağı istihbaratını aldıklarını" iddia etmişti.
 

Milliyet
Yayın Tarihi : 25 Mart 2009 Çarşamba 13:22:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?