4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Meteoroloji'den yağış uyarısı!

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü, yurdun büyük bölümünde görülecek yağışlarla ilgili uyarıda bulunarak, vatandaşlardan ve ilgililerden tedbirli olmalarını istedi.

Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre, İstanbul, Bursa, Balıkesir, Sakarya, Yalova, Kocaeli illeri başta olmak üzere Marmara'nın güney ve doğusu, Aydın, Muğla, Afyonkarahisar başta olmak üzere Ege'de sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Yağışların Antalya, Isparta, Burdur illeri başta olmak üzere Akdeniz'in iç ve batı kesimlerini, Konya, Karaman, Aksaray, Niğde, Kayseri ve Yozgat illeri başta olmak üzere İç Anadolu'yu, Bolu, Düzce, Tokat, Giresun, Gümüşhane, Bayburt, Trabzon, Rize illeri başta olmak üzere Karadeniz bölgesini etkilemesi bekleniyor. Sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışın Doğu Erzincan ve Tunceli illeri başta olmak üzere Anadolu'nun kuzey ve batısında da etkisini göstereceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji yetkilileri, yaşanabilecek sel, su baskını, dolu, yıldırım gibi olumsuz şartlara karşı ilgilileri ve vatandaşları tedbirli olmaları konusunda uyardı.

iha
Yayın Tarihi : 5 Kasım 2007 Pazartesi 12:57:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?