4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Metin Diyadin istifa etti

Gençlerbirliği Oftaşspor Teknik Direktörü Metin Diyadin, görevinden resmen istifa etti. 

Görevinden istifa ettiği şeklinde dün çıkan ve yalanlanan haberlerin ardından Teknik Direktör Metin Diyadin, düzenlediği basın toplantısıyla, Gençlerbirliği Oftaşspor teknik direktörlüğü görevinden resmen istifa etti. Görevinden istifa sürecinin 6 hafta önce başladığını ifade eden Diyadin, "İlhan Cavcav, bana menajerler vasıtasıyla haber yollayarak görevimi bırakmamı istedi. Bırakmamam durumunda kulüpten içeri giremeyeceğim söylendi. Ben başarısız değilim. Takımımın başında 60 maçta 6 maç kaybettik. 2 maç başarısız olduk diye takımımı ve oyuncularımı bırakmam. Ortada istifa edecek bir durum yok. Bu tamamen İlhan Cavcav'ın tasarrufudur" dedi.
Teknik Direktör Metin Diyadin, Gençlerbirliği Genel Menajeri Cem Onuk'un da takım kadrosuna sürekli karışmaya çalıştığını iddia etti.

Böyle bir olaya izin vermeyeceğini belirten Diyadin, "Benim kadroma karışacak adam ya düdüğü eline alacak ya da yerime birisini getirecek. Gururumu ayaklar altına alırım, ancak onurumu asla" diye koınuştu. Metin Diyadin, basın toplantısının ardından futbolcularla ve kulüp çalışanlarıyla vedalaştı.
iha
Yayın Tarihi : 3 Nisan 2007 Salı 18:42:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?