3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

MHP mitingine yoğun ilgi

22 Mart Pazar günü Evren'de Milliyetçi Hareket Partisi Evren İçe Başkanlığınca düzenlenen Evren Mitingine Emniyet kayıtlarına göre 1020 kişi katıldı.

Yoğun bir ilgiyle karşılaşılan ve katılımın çok yüksek olduğu mitinge Devlet Eski Bakanı ve Ankara Milletvekili Bekir Aksoy, Evren'e önemli katkıları bulunan ve Evren Hükümet konağının yapımını sağlayan Doç.Dr.Doğan Cansızlar ve MHP Ankara İl Yöneticileri katıldı.

İlçe girişinde araçlarla karşılanan konuklara ilgi yüksekti, yaklaşık 140 aracın bulunduğu bir konvoyla ilçe giren konuklar konvoy yaparak halkı selamladı ardından ilçe meydanına yakın bir yerde araçlarından inen Bekir AKSOY, Doğan Cansızlar, İl Bşkan Yardımcısı Salih Çetin ve Belediye Başkan Adayı Nedim Keskin vatandaşları ve esnafı selamlayıp ayaküstü sohbet ederek İlçe Başkanlığına doğru yürüdü bu arada konvoy katılan araçların yoğunluğu sebebiyle uzun süren bir park etme çabası gözlendi.

İlçe Başkanlığında bir süre oturan konuklar daha sonra parti binasında oturan halka hitap etmek üzere kürsüye geçtiler. İlk olarak İl Genel Meclis üyesi adayı olan Cumayi Öztürk'ün konuştuğu mitingde sırayla Nedim Keskin ve Doç.Dr. Doğan Cansızlar ve Milletvekili Bekir Aksoy Konuştu.

Nedim Keskin'in Projelerinden bahsettiği mitingte AKP'de bazı yöneticiler ve Belediye Başkan adayı ile ilgili bazı belgeler sundu.

Ardından Doç.Dr. Doğan Cansızlar; "Evren'in gönlümüzdeki yeri farklıdır" diyerek ilçe halkına olan sevgisini belirtti ve 2007 genel seçimlerinden dolayı gecikmeli olarak sizlere teşekkür ediyorum dedi..İktidar olmanın avantajlrını kullananmaya çalıştıklarını belirten Cansızlar; 2 yıl sonra seçim olacak bunların iktidarda kalacağı meçhulken bu tip şeylere itibar edilmemesi gerektiğini belirtti. Kısa süren bir konuşma yaptıktan sonra Milletvekili Sn. Bekir Aksoy mikrofonu aldı.

Aksoy;Veda Hutbesinden bir cümle: Zulm etmeyiniz, zulmede asla müsade etmeyiniz. örneğiyle başlayan Aksoy,"bu iktidar bu millete yedi yıldır zulmediyor, vatandaşa paket dağıtıp kandırmaya çalışıyor, yakınlarına ve yandaşlarına gemicikler alıyor, kuyumcular açıyor zenginleştiriyor..dedi. Ankara'da Mansur Yavaş'ın alacağını söyleyen Aksoy, inşallah Mansur kardeşimiz Büyükşehiri alınca Evren'de bundan faydalanacak nasibini alacaktır. Biz bunun teminatı olacağız"dedi.

Ardından Hükümet konağına bir ziyarette bulunan Aksoy ve Cansızlar'a vatandaşlarda eşlik etti kent meydanını dolduran yoğun kalabalık ana caddeyi ulaşıma kapattı yaklaşık 600 metrelik bir alana yayılan vatandaşlar Evren'de görülmemiş bir yoğunluğa imza attılar. İnsanların şaşkınlığına neden bu kalabalık seçimler konusunda Evren'de Nedim Keskin'in çok iddialı olduğunu ve başaracağı konusunda düşüncelerini dile getirdiler.

Kaymakamlıkta, kapıda karşılanan misafirler, İlçe Kaymakamı Harun Yücel'in makamında ağırlandılar, bir süre sohbet ettikten sonra dışarı çıkan konuklar vatandaşların hala beklediğini görünce şaşırdılar ve ilçe halkıyla selamlaşıp tebrik ederek başarı dileklerini yinelediler ve ilçeye veda ettiler.
 

Mehmet Şahin Keskin/Evren Kenthaber
Yayın Tarihi : 24 Mart 2009 Salı 11:24:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?