4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

MHP'den seçim için 10 yeni şarkı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 22 Temmuz'da yapılacak milletvekili seçimlerinde miting alanlarında partilileri coşturmak amacıyla birbirinden hareketli 10 yeni şarkı hazırlattı. Bahçeli'nin onayından geçen şarkılarda, vatan, millet, bayrak ve kardeşlik vurgusu yapılırken, sorunların çözümünün tek adresi olarak MHP gösteriliyor.

 
Seçimlere, "60. Hükümet Milliyetçi Hareket" sloganıyla hazırlanan MHP, seçim şarkılarını belirledi. Ülkücü sanatçı Mustafa Yıldızdoğan'ın MHP için yazdığı, "Harekete geçmek lazım" isimli şarkının yanı sıra, çeşitli sanatçıların seslendirdiği 10 şarkı farklı ezgi ve mesajlarıyla dikkati çekiyor. MHP'nin şarkıları arasında "Devlet Geliyor", "Partimiz MHP", "Şimdi MHP Zamanı", "Hazırmıyız", "Bas Mührünü Sevgiye", "Geliyor", Umut Onda", "Harekete Geçmek Lazım", "Kutlu Dilek" ve "Al Beyazım" isimli şarkılar yer alıyor.

 
MHP, seçimler için Hazine'den aldığı yardımın tamamını yani yaklaşık 30 trilyon lirayı (30 milyon YTL) kullanacak. Bu arada MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin seçimlerin yapılmasına çok az bir süre kalmasına rağmen 60 ilde miting yapacağı öğrenildi. Bahçeli'nin miting programı arasında Güneydoğu'daki iller de yer alıyor. Adana ve Manisa'dan sonra Bahçeli'nin netleşen miting programı şöyle:
"23 Haziran Cumartesi Bursa
30 Haziran Cumartesi Erzurum
1 Temmuz Pazar Trabzon
7 Temmuz Pazar Konya
8 Temmuz Pazar İzmir
14 Temmuz Cumartesi Mersin
15 Temmuz Pazar Antalya
21 Temmuz Cumartesi İstanbul."

iha
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2007 Pazartesi 12:39:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?