3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

MKM'de müzik ziyafeti

MKM, Nağmeler Türk Sanat Müziği Korosu 2009 yılı Bahar Konserine Ev Sahipliği Yaptı.

Mamak Kültür Merkezi’nin evsahipliğinde ,Şefliğini ünlü Türk Sanat Müziği sanatçısı Ali Şenozan’ın Konser sunuculuğunu ise Deniz Özgen’in yaptığı Nağmeler Türk Sanat Müziği Korosu tarafından düzenlenen gecede, Davetliler Türk Sanat Müziğinin birbirinden güzel parçaları koro ve solo olarak seslendirilen parçaları ile salondaki dinleyicileri adeta büyüledi.

2 Bölümden oluşan Konserin 1.Bölümünün Sonunda Salonda davetli Bulunan Eski Mamak Belediye Başkanı ve Halen Elmadağ Belediye Başkanlığını yürüten Gazi Şahinin salonda buluduğu anons edilerek 2 yıl Mamak Kültür Merkezini Konser için kendilerine tahsis etmek suretiyle konser verme imkanı sağladığından dolayı Gazi Şahin Sahneye Davet Edilerek bir demet çiçek sunuldu.

Mamak Kültür Merkezi Muhsin Ertuğrul Sahnesi, Nağmeler Türk Sanat Müziği Korosu 2009 yılı Bahar Konseri’ne ev sahipliği yaptı. Bahar Konseri’ne Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ve Başkan Yardımcıları, İlçe Müftüsü Hüsamettin Çalışkan,Mamak İlçe Nüfus Müdürü Suat Falay Ortaç,Sağlık Grup Başkanı Alpaslan Demir ve çok sayıda seçkin davetlinin katıldığı Türk Sanat Müziği Koro Konseri yaklaşık 2 saat sürdü.Davetlilerin adeta büyülendiği Konser Salonunda Koro Yönetimi adına Nazan Sade tarafından Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’e Konsere katkısı nedeniyle Teşekkür ederek , çiçek takdim edildi.

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül Yaptığı konuşmada salona girmeden önce dinlediği seslerin Amatör denemeyecek kadar Profosyenelce seslendirdiği Türk Sanat Müziği eserlerinin Profosyenel korolara taş çıkartan bir performansla seslendirildiğini ve seyirciler gibi kendisinin de büyük bir hayranlıkla Konseri dinlediğini ifade ederek , Mamak Kültür Merkezinin amacına uygun olarak bu tür Konserlere ev sahipliği yapmaya devam edeceğini söyleyen,Akgül, Konsere emek verenlerin hepsini kutladı.

MAMAK ESKİ MAL MÜDÜRÜ DİNLEYENLERİ BÜYÜLEDİ.

Yaklaşık 2 saat süren konserde Türk Sanat Müziğinin sevilen eserlerinden derlenmiş eserler koro ve solo olarak seslendirildi. Nağmeler Türk Sanat Müziği Korosu Şefi, Ali Şenozan yönetimindeki koro büyük alkış alırken, Koroda yer alan Mamak Eski Mal Müdürü Belgin Oruç seslendirdiği eserlerle Dinleyicilerden büyük beğeni topladı.
 

Abdullah Ortaç/Kenthaber Mamak
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2009 Perşembe 10:51:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?