3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Modern pazar yeri beğeni topluyor

Yenimahalle Belediyesi tarafından yaptırılan modern pazaryerleri soğuk kış günlerinde pazar esnafının ve vatandaşın yüzünü güldürüyor.

Yenimahalle Belediyesi tarafından Yenimahalle'ye kazandırılan 11 adet modern pazaryeri soğuk kış günlerinde hem pazar esnafına hem de pazardan alışveriş yapan vatandaşa büyük kolaylıklar sağlıyor. Pazaryerlerinin üstünün kapalı olması yağmurlu, çamurlu eski görüntülerin yaşanmasını engellerken pazaryerleri temizliğiyle de göz dolduruyor.

Pazar esnafı ve vatandaşlar modern yapıları Yenimahalle'ye kazandıran Başkan Ahmet Duyar'a teşekkür ederken, pazar esnafı modern pazaryerine vatandaşların daha çok geldiğini ve daha rahat alışveriş yaptıklarını belirtiyor.

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Yenimahalle Belediye Başkanı Ahmet Duyar, "Faydalı ve güzel yapıları Yenimahalle'ye kazandırmanın gururunu yaşıyoruz. Pek çok hizmetimiz halkımızdan esnafımıza geniş tabanlı bir şekilde tüm hızıyla devam edecektir. İnsan odaklı hizmet anlayışımız her geçen gün artacaktır. Yenimahalle'yi yarınlara hazırlamak için var gücümüzle gayret edeceğiz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2009 Çarşamba 17:49:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
büşra tezcan IP: 78.167.185.xxx Tarih : 7.01.2009 19:32:48

meraba pazarınızı beyendim her pazar böyle olsa çevreye daha temiz görünür