1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANKARA

Mucize kurtuluş

Ankara’da bir servis otobüsünün otomobile arkadan çarpması sonucu 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Kazaya karışan otomobilde bulunan 6 aylık bir bebek ise, yara almadan kurtulmayı başardı.

Çankaya İlçesi Doğukent Caddesi Mühye Köyü girişinde, Mamak istikametine giden Gülay Bozyiğin yönetimindeki 06 EN 469 plakalı otomobile aynı istikamete giden Mehmet Ali Çakmak yönetimindeki 06 C 1483 plakalı servis otobüsü arkadan çarptı. Kaza sonucunda kontrolden çıkan otomobil yoldan çıkarak, yol kenarında bulunan tel örgülere çarparak durdu. Kazada, otomobilde bulunan Engin Şenalp (62) isimli bir kişi hurdaya dönen otomobilin içine sıkıştı.

Otomobilin sürücüsü Gülay Bozyiğin ve Münibe Bozyiğin yaralanırken otomobilde bulunan 6 aylık bir bebek kazadan yara almadan kurtuldu. Yaralılar ambulansla Ankara Numune Hastanesi’ne kaldırılırken, otomobilin içine sıkışan diğer yaralıyı çıkarmak için itfaiye çağrıldı. İtfaiye ekiplerinin otomobilin içinden çıkarttıkları Engin Şenalp’in hayatını kaybettiği anlaşıldı. Kazanın ardından Doğukent Caddesi’nde trafik Mamak istikametine bir süre tek şeritten kontrollü olarak işledi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Ocak 2005 Cuma 21:44:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?