4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Muhtarlardan teşekkür ziyareti

Ankara-Çankaya Muhtarlar Derneği Başkanı Özgür Özdemir ve beraberindeki muhtarlar, Çankaya Belediye Başkanı Muzaffer Eryılmaz'ı ziyaret ederek, kendilerine yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ettiler.

Özdemir, Muzaffer Eryılmaz'ın hiçbir isteklerini geri çevirmediğini, her koşulda kendilerine yardımcı olduğunu belirterek, Çankaya'daki mahallelerin sorunlarını kısa sürede çözdüğünü ifade etti. Muzaffer Eryılmaz'ın okulların, ibadet yerlerinin, parkların, pazarların, kaldırımların ve yolların, kısacası mahallelerdeki her türlü eksiği kapattığını ve çok büyük bir mücadele verdiğini kaydetti.

Başkan Eryılmaz ise, muhtarların halkın hem kendisi hem de temsilcisi olduğunu ifade ederek, muhtarlardan gelen her istemi mahalleliden gelmiş olarak kabul ettiklerini ve gereğini yerine getirmeye çalıştıklarını söyledi. Görevlerinin her mahalleye hizmet götürmek, sorunları çözmek ve yaşanılabilir bir Çankaya oluşturmak olduğunu dile getiren Eryılmaz, bu konuda her türlü özveriyi göstermeye çalıştıklarını dile getirdi. Eryılmaz, muhtarlıklara yer tahsisinden bilgisayar kursuna, bilgisayar yardımından kırtasiye yardımına kadar her türlü yardımı yaparak eksiği gidermek için çalıştıklarını, muhtarlara yapılan hizmetin aslında Çankaya'ya yapıldığını kaydetti.

iha
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2007 Perşembe 17:15:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?