3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Mühür, Karayalçın'ın cebinde!

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Karayalçın, eşi, gelini ve oğlu ile birlikte oyunu Çankaya Lisesi'nde kullandı. Karayalçın, çıkışta kendisine sevgisini dile getiren bir vatandaşın köpeğini sevdi.

Oyunu kullanmak üzere eşi, gelini ve oğlu ile birlikte Çankaya Lisesi'ne gelen Murat Karayalçın, 1108 sandık başında sıraya girdi.

Kalabalıktan dolayı izdiham yaşanırken, bunun üzerine sandık görevlisi Karayalçın'ı sıradan alarak oy kullanmasını istedi. Oy kullanırken heyecanlı olan Karayalçın, sandık görevlisine mührü vermeyi unuttu.

Çıkışta gazetecilere açıklamalarda bulunan Karayalçın, seçimlerin yerel yönetimler açısından hayırlı olması temennisinde bulunarak, bu seçime hüzünle girildiğini söyledi.

BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nu kaybetmiş olmanın acısını yaşadıklarını anlatan Karayalçın, "Tüm ulusumuz ve Yazıcıoğlu ailesine başsağlığı diliyorum. Seçime katılımın yüksek olduğunu görüyorum. Bana gelen duyumlarda katılım diğer yerlerde de yüksek olduğu şeklinde. Bu, Ankara'da yeni bir dönemin başladığının işaretidir. Önemli olan Ankaramızın kazanmasıdır. İnşallah doğru bir sonuç sandıklardan çıkacaktır" diye konuştu.

Karayalçın, gazetecilere 'Oy kullandınız mı? Kime oy verdiğinizi sormayacağım' şeklinde espri yaptı. Çıkışta kendisine sevgi gösterisinde bulunan bir vatandaşın köpeğini seven Karayalçın, daha sonra Çankaya Lisesi'nin karşısında ikamet eden amcasının evine geçti.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Mart 2009 Pazar 13:57:47
Güncelleme :29 Mart 2009 Pazar 15:44:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?