3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Nar suyu satışları patladı!

DOMUZ GRİBİ NAR SUYU SATIŞLARINI ARTIRDI

Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı BELSO şirketi, domuz gribine karşı iyi geldiği söylenen nar suyu fiyatını 4 TL'den 2 TL'ye indirince satışlarda artış gözlendi.

Dünyayı etkisi altına alan ve Türkiye'de de ölümlere sebep olan domuz gribine karşı nar suyunun iyi geldiğinin açıklanması üzerine Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı BELSO şirketi, nar suyunu 2 TL'ye indirdi. Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Altan Raşit Civan, narın içerdiği C vitamini sayesinde, domuz gribi virüsü ve grip hastalığına karşı etkili olduğunu bilim adamlarının açıkladığını anlatarak, "Taze narları müşterinin gözü önünde sıkarak ikram ediyor ve satıyoruz. İlgiden de memnunuz. Hem hizmet, hem ticaret yapıyoruz" dedi.

Sadece meyve suyu satışı yapılan 11 BELSO minibüsünde, greyfurt, nar, havuç ve ahududu suyu temiz, taze ve kaliteli olarak Ankaralıların hizmetinde olduğunu ifade eden Civan, "Türkiye'de etkisini gösteren domuz gribi virüsüne iyi gelen nar suyunu Ankaralıların hizmetine getirdik. Geçen yıl bir şişesi 4 TL'den satılan nar suyunu aldığımız karar ile 2 TL'ye düşürdük. Ankara'nın 11 noktasında satışlarımız devam ediyor. Ankaralılara hizmetin en iyisini getirmek için çalışıyoruz. Belediyemizin önemli şirketlerinden biri olan BELSO'nun nar suyu satışında Başkentliler yoğun ilgi gösteriyor. Amacımız temiz ve sağlıklı hizmet yapmaktır" diye konuştu.

Civan, uzmanlarının her insanın günde 60 miligram C vitamini alması yönündeki açıklamalarını hatırlatarak, bir bardak portakal suyunun günlük C vitamini ihtiyacını büyük oranda karşıladığını belirtti. Civan, içerisinde kalsiyum, magnezyum, fosfor ve potasyum gibi çok yararlı minerallerin de bulunduğu portakal suyunun BELSO satış noktalarında uzun süredir değişmeyen fiyatlarla 250 cc'lik şişelerde 2 TL'den satışa sunulduğunu sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Kasım 2009 Cuma 14:49:05
Güncelleme :20 Kasım 2009 Cuma 14:56:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet KÜÇÜK IP: 88.229.216.xxx Tarih : 26.04.2010 12:21:06

yapmış olduğunuz hizmetler için allah razı olsun.