4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Öfkeli koca hastane bastı

Ankara'da eşinin çalıştığı hastaneyi basan bir kişi, kendisini engellemek isteyen 2 güvenlik görevlisini kuru sıkı tabanca ile vurarak yaraladı. 

Alınan bilgiye göre, N.H. (38) isimli kişi bir süredir ayrı yaşadığı ortopedi servisinde çalışan S.H. ile konuşmak için Ankara Numune Hastanesi'ne geldi. Eşi ile bir süre tartışan öfkeli koca belindeki kuru sıkı silahını çekerek etrafa ateş etmeye başladı. Bu arada, olaya müdahale eden Ş.E. (28) ve C.Y. (26) isimli güvenlik görevlileri, N.H. tarafından vurularak yaralandı. Diğer güvenlik görevlilerinin müdahalesi sonucu yakalanan N.H. polise teslim edildi. Yaralı güvenlikçiler ise tedavi altına alındı.
 
Numune Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Beril Karaorman, hastanede memur olarak çalışan S.H.'nin eşi ile ailevi problemleri olduğunu belirterek, N.H.'nin hastaneyi basarak eşine zarar vermek istediğini, ancak güvenlik görevlilerinin buna izin vermediğini söyledi. Olay yerinde 8-9 kadar boş kovan bulunduğu ifade eden Dr. Karaorman, olayla ilgili soruşturma başlatıldığını söyledi. Numune Hastanesi Özel Güvenlik Şirketi yöneticisi Serdar Dizman ise güvenlik görevlilerinin olaya zamanında müdahale etmesi ile olayın büyümeden kontrol altına alındığını söyledi. Altındağ İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan zanlı, adli tıp kurumunda sağlık kontrolünden geçirilmesinin ardından sorgulanmak üzere Solmaz Kılıçtepe Polis Karakolu'na götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
İHA
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2007 Pazartesi 18:37:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?