2
Mayıs
2024
Perşembe
ANKARA

Oğlunu aramaya çıkan kadın, sokak ortasında öldürüldü !

Ankara’da, eve gelmeyen oğlunu aramak için sokağa çıkan bir kadın, tartıştığı şahıs tarafından silahla vurularak öldürüldü.

Edinilen bilgiye göre, dün gece saat 23.00 sıralarında evine dönmeyen oğlunu aramak için kuzeniyle birlikte dışarı çıkan Nurten Erdoğan, Cebeci Altay Sokak içerisinde kendisine laf atılması üzerine tartışmaya başladı.

Önceden tanıdığı bildirilen ve görgü şahitlerinden adının "Arif" olduğu öğrenilen şahısla genç kadın arasında çıkan tartışma, bir anda küfürleşmeye dönüştü. Erdoğan’ın kendisine ağır küfürler etmesine dayanamayan "Haydarpaşalı Arif", genç kadını başından vurarak öldürdü.

Cinayetin ardından Altay Sokak’a çok sayıda ekip sevkedildi. Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü’ne bağlı bir ekip, ceset üzerinde incelemelerde bulunurken, cinayet büro dedektifleri de görgü şahitlerinden olay hakkında bilgi toplamaya çalıştı.

Öte yandan, cinayet hakkında bilgi almaya çalışan basın mensupları, polisin engeliyle karşılaştı. İstanbul’daki patlamaların ardından basın mensuplarına yönelik İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah’ın yaptığı eleştirileri örnek gösteren Cinayet Büro dedektifleri, emniyet tarafından tanınan ve önceden sabıkası olduğu öğrenilen zanlı hakkındaki bilgileri sır gibi sakladı.

ERSİN BAKIR-ANKARA (İHA)
Yayın Tarihi : 27 Kasım 2003 Perşembe 00:00:12
Güncelleme :12 Ocak 2004 Pazartesi 15:25:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?