3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Öğrenciler H1N1'e karşı bilgilendiriliyor

Mamak ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Okullarda Domuz Gribine karşı mücadele için, çalışmalar yürütüyor.

Mamak Ticaret Odası İlköğretim Okulu' nda H1N1 virüsünden korunma kapsamında yürütülen dezenfeksiyon çalışmalarına İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kılıç’ta da katıldı.

Mamak ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe okullarında başlattığı dezenfeksiyon çalışmalarına ve Öğrencilerin Domuz Gribi konusunda Eğitilmeleri ve alınabilecek tedbirler hakıında aydınlatılma çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor.

Ülkemizde büyük bir hızla yayılan ve Ölümlere neden olan (H1N1)Domuz Gribi Virüsüne karşı Tedbir alınmak ve Öğrencileri Hastalık ile ilgili olarak aydınlatma çalışmaları Başlatan Mamak ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü bu çalışmalar kapsamında Mamak Ticaret Odası İlköğretim Okulunda dezenfeksiyon Çalışmaları yaptırdı.

Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kılıç, Mamak Ticaret Odası İlköğretim Okulunda dezenfeksiyon Çalışmaları yerinde inceleyerek, Okul Öğrencileri ile sohbet etti.

Öğrencilere(H1N1)Domuz Gribi Virüsü ile ilgili Bilgiler verilerek alınacak tedbirler hakkında Bilgi verilmesini de isteyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kılıç, Öğrencilerle sohbet ederek ne tür tedbirler alındığını ve yapmaları gerekenleri hatırlatarak, temizliği daha çok özen göstermeleri konusunda, uyardı.
 

Abdullah Ortaç/Kenthaber Mamak
Yayın Tarihi : 8 Kasım 2009 Pazar 08:59:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?