3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Okullar bakıma alınıyor

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, yaz tatilinin başlamasıyla birlikte, okullarda tadilata başlayacaklarını söyledi.

Şentepe Lisesi'ni ziyaret eden Yaşar, okulda incelemelerde bulundu. Okul yöneticileriyle bir araya gelen Yaşar, okullu gezerek eksiklikleri not etti.

Yetkilileri dinleyen Başkan Yaşar, gerekli çalışmaları yapma sözü verdi. Yaşar, Yenimahalle sınırları içerisindeki tüm okullarda tadilat ve tamirat yapacaklarını dile getirdi.

Öncelikli olarak lisenin çevre düzenlemesini yapacaklarını söyleyen Yaşar, "Şentepe Lisesi, Şentepe'ye yakışır bir şekilde olmalı. Şentepe Lisesi Şentepe'nin gururu olmalıdır. İnanıyorum ki öğrencilerimiz derslerinde başarılı olacaktır" dedi.

Öğrencilerin başarısına, eğitim gördükleri okulun bakım onarımını, çevre düzenlemesini yaparak katkıda bulunmak istediklerini ifade eden Yaşar, "Öğrenciler, bakımlı ve eksiklikleri olmayan okullarda eğitim görsünler. Biz belediyemizin imkanları dahilinde, gereken çalışmayı başlatacağız" diye konuştu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2009 Çarşamba 14:26:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Ahmet ÖNAL IP: 88.248.69.xxx Tarih : 25.06.2009 00:53:27

Fethi YAŞAR'a sempati ile bakmıyordum ama  çalışmalarına ve Şentepe'ye gösterdiği ilgiden dolayı Sempati duymaya başladım. Umarım böyle devam eder.