4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Öldürülen terörist toprağa verildi

Ankara'nın Cebeci semtinde yasadışı sol bir örgütün kullandığı hücre evine dün düzenlenen operasyonda ölü ele geçirilen Kevser Mızrak'ın cenazesi Polatlı'da toprağa verildi.

Keçiören'de bulunan Adli Tıp Kurumu'nda ailesi tarafından teslim alının Kevser Mızrak'ın cenazesi ilk olarak Polatlı Devlet Hastanesi'ne getirildi. Kevser Mızrak'ın cenazesi daha sonra Polatlı Mezarlığı'na götürüldü. Çevik kuvvet ekiplerinin yoğun güvenlik önlemi aldığı mezarlığın önüne gelen Tutuklu ve Hükümlü Aileleri Yardımlaşma Derneği (TAYAD) mensubu bir grup, 'Kahramanlar ölmez, halk yenilmez' yazan bir pankart açtı. Kevser Mızrak'ın cenaze namazı, az sayıda yakınının katılımıyla mezarı başında kılındı. TAYAD'lı grubun mezarı ziyaret etmek istemesi üzerine, aile yakınları ile grup arasında tartışma yaşandı. Kevser Mızrak'ın amcası Mehmet Mızrak, TAYAD'lı grubu tepki göstererek, "Kevser, 16 yıldır sizindi. Bundan sonra ise bizim ve Rabbinin. Mezarını ziyaret etmenizi kesinlikle istemiyoruz" dedi.

Ailenin tepkisi üzerine TAYAD'lılar, mezarı daha sonra ziyaret etmek üzere cenaze töreninden ayrıldı. Kevser Mızrak'ın cenazesi ikindi namazının ardından Polatlı Mezarlığı'nda toprağa verildi.

 

iha
Yayın Tarihi : 11 Aralık 2007 Salı 17:18:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
doğan altu IP: 88.231.153.xxx Tarih : 13.12.2007 22:17:17

şerfsizlik bu ülkenin ekmeğini yiyipde ihanetlik yapan yine o elden kurşun yer