4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Öldürüp cesedini yaktılar

ANKARA'nın Polatlı İlçesi Temelli Beldesi'ne bağlı Beyobası Köyü'nde çiftçi 25 yaşındaki Hakan Eren, başına sıkılan kurşunla öldürüldü. İki çocuk babası Eren'in cesedi getirildiği mezarlıkta üzerine benzin dökülerek yakıldı.

Geçen cumartesi Eskişehir yolundaki Aşağı Yurtçu Köyü mezarlığında kısmen yanmış ceset bulan köylüler jandarmaya haber verdi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri soruşturma başlatırken, bir gün önce hakkında kayıp başvurusu yapılan eşkale uyan Hakan Eren'in yakınlarını çağırdı.

Eren'in yakınları cesedi teşhis ederken, üzerindeki hırkasını da tanıdı. Eren'in son olarak arkadaşlarıyla Ankara'da eğlendiği, daha sonra kendisinden haber alınamadığı belirtildi. Başına sıkılan kurşunla öldürüldükten sonra tanınmasın diye cesedinin yakıldığı sanılan Hakan Eren'in cenazesi, yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi.

Dün köyünde gözyaşlarıyla toprağa verilen Hakan Eren'in kim ya da kimler tarafından öldürüldüğü araştırılıyor.

4 YILDA YAKILAN 3'ÜNCÜ CESET

Bu olay, Polatlı’da son 4 yılda kurbanın öldürüldükten sonra cesedinin yakıldığı üçüncü olay oldu.

2003 yılında Temelli Beldesi'ne bağlı Malıköy’de evli ve iki çocuklu Hami Ceyhan başına sıkılan kurşunla öldürüldükten sonra özel otomobilinin içinde üzerine benzin dökülerek yakıldı. Katil sanığı uzun süren araştırmalar sonucu bulunarak adalete teslim edildi.

2005 yılında Özgür Çağdaş Yılmaz, başından ve kalbinden vurularak Sarıoba Köyü’nde kırsaldaki bir ahırda üzerine benzin dökülerek yakıldı. Yılmaz'ın kimliği yakınlarının kemer tokasından tanımasıyla ortaya çıktı. Jandarma bu olayın failini de Antalya’da bularak adalete teslim etti.




Hürriyet internet
Yayın Tarihi : 21 Mart 2007 Çarşamba 12:12:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?