4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Onuncu kattan atladı ölmedi

Chat yaptığı için ablası ile kavga eden B.T. 10'uncu kattan kendini attı. Sağanak yağışla yumuşayan toprak genç kızı kurtardı.

Başkentteki intihar girişimini "yumuşayan toprak" durdurdu. İşte Emek Tusso Blokları'nda yaşanan mucize: Lise öğrencisi B.T., önceki akşam odasındaki bilgisayarda "chat" yapıyordu. Ablası M.T. kızınca hararetli bir tartışma başladı. Ve abla, B.T.'ye tokat attı. 

Tokadı sindiremeyen 15 yaşındaki genç kız, ablasının odadan çıkmasıyla 10'uncu kattaki evlerinin penceresinden atladı. Yaklaşık 35 metre yükseklikten aşağı atlayan B.T., apartman bahçesine çakıldı. Tüm gün süren sağanak yağışın etkisiyle yumuşayan toprak zemine düşen B.T. kurtuldu. 

Gazi Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan B.T.'nin şuurunun açık olduğu ve ailesi ile konuştuğu belirtiliyor. B.T., 2 yıl önce da gazetelerde manşetlerdeydi... Bir arkadaşının Parkinson hastası dedesinden etkilenip özel çaydanlık icat eden B.T ibriğe yerleştirilen yay sayesinde çaydanlığı kaldırmadan çayın dökülmesini sağlamıştı.
Sabah
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2007 Pazar 10:21:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?