4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Otellerden yılbaşı indirimi

Yılbaşı gecesi programlarını hazırlayan oteller, yılbaşını geç saatlere kadar kutlayacak müşterileri için cazip konaklama fiyatları sunuyor. Oteller, konaklama fiyatlarına 1 Ocak günü sunulacak özel yeni yıl "brunch"ını da dahil etti.

Dedeman Otel'de, Avizeli Salon'da oryantal şov ve sıcak şarap eşliğinde yapılacak yılbaşı gecesi balosuna katılım ücreti, tek kişi için 150 YTL iken, 2 kişi balo, konaklama ve 1 Ocak günü özel "brunch" için toplam 450 YTL ödeyecek. 

Ankara Hilton'da ise yılbaşı gecesi özel çift konaklama fiyatı ve brunch 110 Euro. Marco Polo Salonu'nda gerçekleştirilecek canlı müzik ve zengin mönülü yılbaşı programına katılmak isteyenler için bu fiyat, konaklama ve "brunch" dahil toplam 290 Euro olacak.

Bilkent Otel'in düzenlediği, Akdeniz Mutfağından oluşan set mönü ve Ahmet Berker Jazz Trio ile Murat Ulus orkestrası eşliğindeki yılbaşı gecesi programının ardından, konaklama tek ya da çift kişi için gecelik 140 Euro olacak. 1 Ocak günü sunulacak olan özel yeni yıl "brunch"ı da bu fiyata dahil edilecek.

İçkale Otel'de, otelin balo salonunda gerçekleştirilecek özel yılbaşı programı, tek kişi için 140 YTL iken, konaklama ve brunch dahil olduğunda bu fiyat 175 YTL olacak. Yılbaşı sonrası konaklama ücreti 120 Euro'ya çıkıyor.

Yılbaşına özel fiyatlar dahilinde, kişi başı konaklama ve "brunch" Büyük Anadolu Otel'de 89 YTL olacak. Yeni yılda tek kişinin konaklama ücreti 130 dolar'a çıkacak.

Divan Otel'de ise yılbaşı gecesi programı kapsamında, zengin yılbaşı mönüsü, limitsiz yerli içki, konaklama ve brunch, çift kişi için 300 YTL, tek kişi için ise 190 YTL olacak.

Yılbaşına özel fiyatlar dahilinde, kişi başı konaklama ve "brunch" Büyük Anadolu Otel'de 89 YTL olacak. Yeni yılda tek kişinin konaklama ücreti ise 130 dolar'a çıkacak.

Yılbaşından sonra konaklama fiyatlarının artacağı, Ankara Sheraton'da da, yılbaşı için özel konaklama fiyatı kişi başı 100 YTL olacak. Ancak 1 Ocak günü kahvaltıya yetişemeyenler brunch için 18 YTL ödeyecek

anka
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2007 Pazar 20:21:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?