4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Otobüste şüpheli paket paniği

Başkent'te EGO otobüsünde binen iki kişinin yanlarında bulunan siyah poşetler, kısa süreli paniğe neden oldu. Bomba imha uzmanı ekipleri tarafından incelenen poşetlerden bilgisayar malzemesi çıktı. 

Edinilen bilgiye göre Başkent'te dün akşam saatlerinde Eryaman-Sıhıye hattında çalışan Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait EGO otobüsüne binen iki kişinin yanlarında bulunan siyah poşetlerden ve şüpheli hareketlerinden dolayı tedirgin olan vatandaşlar, durumu polise bildirdi. İhbar üzerine polis ekipleri EGO otobüsünü İstanbul Yolu Şaşmaz güzergahında durdurarak, otobüste bulunan vatandaşları aşağıya indirdi. Otobüsten indirilen vatandaşlar başka bir otobüs ile gönderilirken, durumundan şüphelenilen iki
kişi de gözaltına alındı. Otobüs daha sonra Şaşmaz'da bulunan boş bir araziye çekildi. 

Çevrede geniş güvenlik önlemleri alınırken, olay yerine gelen bomba imha uzmanı poşetler içerisinde inceleme yaptı. Gözaltına alınan şahıslarla da uzun bir görüşme yapan uzmanlar yaptıkları incelemede, poşetler içerisinde bilgisayar malzemelerinin olduğunu tespit etti. Şahıslar, polis ekipleri tarafından serbest bırakılırken, poşetler de sahiplerine teslim edildi.
iha
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2007 Pazar 11:55:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?