3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Otomobil 100 metre sürüklendi!

Ankara'daki trafik kazasında 3 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre, İstanbul'dan Kayseri'ye gittikleri belirtilen Nuri Savranlar'ın (61) kullandığı 38 LV 377 plakalı otomobil, Ankara-İstanbul Karayolu'nun Cankurtaran mevkisinde, kontrolden çıkarak devrildi.

Yaklaşık 100 metre sürüklenen otomobilde sıkışan sürücüsü Savranlar ile otomobilden fırlayan eşi Gülsen (54) ve gelini İkbal Savranlar (30) hayatını kaybetti.

Kazada, Suat Savranlar (37) ve 1 yaşındaki kızı Serra ile 9 yaşındaki yeğeni Mükremin Erdemir yaralandı. Yaralı 2 çocuk, ambulans helikopterle Ankara Etlik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Yaralılar buradan da ambulansla Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.  Diğer yaralı da ambulansla Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olay yerinde inceleme yapan Kızılcahamam Cumhuriyet Savcısı Gökhan Tahtakılıç, cep telefonuyla vefat eden ailenin yakınlarına bilgi verdi.  Savcılık incelemesinin ardından cesetler, Kızılcahamam Belediyesi'nin cenaze aracıyla devlet hastanesi morguna götürüldü.

Çocukların oyuncaklarının da aralarında bulunduğu çevreye dağılan eşyalar, jandarma ekiplerince toplandı. 

AA
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2013 Pazar 18:39:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?