3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Otomobil çocuk odasına daldı!

Ankara'da freni patlayan otomobil, bir evin çocuk odasına girdi. Kazada hasta ziyaretine giden biri ağır, üç kişi yaralandı.

Karşıyaka Yeşilevler Mahallesi 918. Cadde'de meydana gelen olayda, hasta ziyaretine gidenlerin bulunduğu Nuri Baysal yönetimindeki 06 ZEU 90 plakalı otomobilin, yokuştan inerken freni patladı.

Kontrolden çıkan otomobil, giriş katındaki bir evin çocuk odasına girdi. Kazada sürücü Nuri Baysal ile otomobildeki Hayriye ve Kadir Şahin yaralandı.

Numune ve Dışkapı hastanelerine kaldırılan yaralılardan Hayriye Şahin'in sağlık durumunun ağır olduğu bildirildi.

Evde maddi hasara yol açan otomobil, çekiciyle odadan çıkarıldı.

Otomobilin girdiği evde yaşayan Pider ailesinin 3 çocuğu kazadan son anda kurtuldu.

Gazete dağıtıcısı olarak çalışan baba Alaaddin Pider, kazayı duyar duymaz eve döndü. Ev hanımı anne Döndü Pider ise kazadan 5 dakika önce odada bilgisayar başında oyun oynayan çocukları Bilgenur (11), Seyfullah (8) ve Bünyamin'i (5) kahvaltı için salona çağırdığını söyledi.

Kahvaltı yaparken büyük bir gürültü duyduklarını ve çok korktuklarını anlatan anne, ''Patlama sandık. Odaya girdiğimizde her yer dağılmıştı. Kazadan 5 dakika önce çocuklar odada bilgisayarda oyun oynuyorlardı. Onları kahvaltı için salona çağırdım. Çocuklarım ölebilirdi'' diye konuştu.

Tedavi için Ankara'ya gelen kayınvalidesi 70 yaşındaki Kezban Pider'in de zaman zaman bu odada kaldığını anlatan Döndü Pider, ''Bizi Allah korudu. Aileden kimseye bir şey olmaması çok sevindirici'' diye konuştu

 

AA
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2012 Pazar 13:04:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?