4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Pazar yerlerinin üstleri kapatıldı

Çankaya Belediyesi, Cebeci ve Mürsel Uluç pazaryerlerinin üstünü kapatarak, çok amaçlı kullanıma hazır hale getirdi. İlçede 9 pazaryerinin dönüşümü için de tüm hazırlıklar tamamlandı.

Çankaya Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Cebeci ve Mürsel Uluç pazaryerinin üstü kapatılarak, çok amaçlı kullanıma hazır hale getirildi. Çankaya Belediyesi yakın zaman içinde ilçe sınırları içerisindeki 9 adet açık semt pazaryerini daha kapalı pazaryeri haline getirerek, bu mekanları halkın çok amaçlı kullanımına açık sosyal tesisler haline getirecek.

Önümüzdeki birkaç ay içinde Dikmen'de 3, Balgat'ta 3, Birlik Mahallesi'nde 3, Cebeci'de 1, Ayrancı'da 1 pazaryerinin üstünün kapatılacağı ve buraların çok amaçlı kullanıma açılacağı belirtildi. Pazar yerlerinde gerçekleştirilen dönüşüm işleminden sonra bu mekanların içinde pazar etkinliğinin yanı sıra fitness, yoga, konser, sergi vb. gibi sportif, kültürel ve sosyal etkinlikler de yürütülebilecek.
Cebeci ve Mürsel Uluç pazaryerlerinin kapalı ve çok amaçlı kullanıma hazır hale getirilmesiyle ilgili çalışmaların tamamlanarak bu pazaryerlerinin halkın çok amaçlı kullanımına hazır hale getirildiğinin belirtildiği açıklamada, diğer 9 pazaryerinin dönüşümü için de tüm hazırlıkların tamamlandığı ve çalışmaların yakında başlatılarak, en kısa sürede sonuçlanacağı kaydedildi.

iha
Yayın Tarihi : 22 Ağustos 2007 Çarşamba 17:28:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?