4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Pedallar şehitler için çevrilecek

Yenimahalle Belediyesi, Türkiye Bisiklet Federasyonu, destekleyici sivil toplum kuruluşları ve basınla beraber geleneksel olarak düzenlediği 'Cumhuriyet Kupası Bisiklet Şampiyonası ve Halk Turu' bu kez Güneydoğu'daki terörde şehit olan askerler için yapılacak.

Yenimahalle Belediye Başkanı Ahmet Duyar, birlik ve beraberliğimizi bütün dünyaya göstermek için gerçekleştirilecek olan etkinlikle, 'Teröre Hayır' diyeceklerini belirtti. Güneydoğu'da şehit düşen askerlere Allah'tan rahmet ve ailelerine sabır dileyen Duyar, Türk milletinin güçlü bir millet olduğunu ifade ederek, teröre hiçbir zaman prim vermeyeceklerini söyledi.

Duyar, "Bu kapsamda şehitlerimizi anmak ve terörü lanetlemek için tüm bisiklet severleri 28 Ekim Pazar günü Batıkent'te gerçekleştiğimiz 'Tek Ses Tek Yürek Şehitleri Anma Cumhuriyet Kupası Bisiklet Halk Turu'na bekliyoruz. Katılan herkese Türk bayrağı hediye edeceğiz. Cumhuriyetimizin 84. yılını kutladığımız bu anlamlı günde tüm Ankaralıları birlik ve beraberliğe ve teröre karşı tek ses, tek yürek olmaya davet ediyoruz" dedi.

Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu da, Tek Ses Tek Yürek Şehitleri Anma Cumhuriyet Kupası Bisiklet Halk Turu'na, Bisiklet Federasyonu olarak, milli takımla ve yöneticilerle birlikte tüm ekip katılacaklarını söyledi. Bisiklet sporuna gönül vermiş tüm kulüp ve takımları da şehitlerimize saygı ve Mehmetçiğe destek için halk turuna katılmaya davet eden Müftüoğlu, "Şehitlerimizi anacağımız bu anlamlı günde, tek ses tek yürek olarak tüm dünyaya sesimizi duyurmak ve terörü lanetlemek için herkesi bir arada görmek istiyoruz" dedi.

 

iha
Yayın Tarihi : 24 Ekim 2007 Çarşamba 15:42:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?